Veilig internetbankieren  Veilig internetbankieren en online betalen, beschermd door de geheel nieuwe Online Bankier- en Betaalbeveiliging module.Het is slechts één van de manieren die ESET Smart Security gebruikt om u elke dag veilig online te houden, met alles-in-een beveiliging inclusief Antivirus, Anti-Diefstal, Persoonlijke Firewall - en veel meer. ESET Smart Security Ontdek de grote online wereld met onze alles- in-één Internet beveiligingsoplossing. Met meerdere lagen van beveiligingsfuncties bovenop de legendarische NOD32 detectie technologie om u te beschermen tegen nieuwe en doelgerichte malware. Nu met Online bankier & betaalbeveiliging om uw persoonlijke en financiële gegevens te beveiligen.
WebDesign Eset AntiVirus Teun
Beekkade 29  2182 JG Hillegom e: info@keurnetworks.nl f: 06 21 700 600
Wie is Teun Kulk Teun Kulk is de oprichter van Keurnetworks. Twintig jaar eerder zette hij zijn eerste computerspeciaalzaak op in de Meerstraat van Hillegom het hart van de bollenstreek. Deze eerste computerzaak is in de daarop volgende jaren steeds groter geworden, met op het hoogte punt ongeveer 15 man in vaste dienst. Maar in 2008 vond Teun Kulk het tijd voor een nieuw uitdaging niet zo groot en meer persoonlijk. Helaas is kort daarna het eerste computer bedrijf verdwenen en niet meer actief in de bollenstreek. In de loop der tijd hebben veel MKB-bedrijven Teun Kulk  ingehuurd en spreken hun waardering uit over de aanpak. Hij werkt resultaatgericht, is creatief, flexibel en ondernemend, sociaal en kundig. Spreek de taal van de ondernemer / gebruiker en is wars van ICT geheimtaal. Teun Kulk heeft aan een half woord genoeg.  Zijn grote passie, paardrijden, staat synoniem voor woordeloze communicatie, begrip, empathie en balans. Eigenschappen die hij ook gebruikt in zijn werk
 
Made with MAGIX
WebDesign U bent nog niet actief op het internet met een eigen website?  Wij kunnen u helpen, en maken geheel vrijblijvend een opzet, die we volledig vertalen naar de uitstraling van uw bedrijf en bedrijfstak. Waar nodig praktisch, zakelijk en doeltreffend, en als het kan speels en met een knipoog. Dus geen torenhoge kosten bij aanvang. Voor de opzet van een compleet CMS systeem werken wij samen met Jan van Zoest van Keurweb. Jan heeft op dit gebied jaren lange ervaring met het opbouwen / ontwerpen van een compleet CMS systeem. Ook maken wij foto’s in eigen beheer van uw producten, projecten, bedrijfspand(en), personeel en of uw wagenpark. U heeft dus geen dure fotograaf nodig om deze foto’s te maken. Of eigendom rechten te betalen voor een foto die ook door andere in gebruik zijn. Zo maakt u samen met ons geen Website maar “ Uw eigen Website “  Moet er tussentijds iets worden veranderd of aangepast, geen probleem. Een telefoontje of mail is voldoende, en de aanpassing is binnen een paar uur een feit.
ESET Smart Secutity Ontdek de grote online wereld met onze alles-in- één Internet beveiligingsoplossing. Met meerdere lagen van beveiligingsfuncties bovenop de legendarische NOD32 detectie technologie om u te beschermen tegen nieuwe en doelgerichte malware. Nu met Online bankier & betaalbeveiliging om uw persoonlijke en financiële gegevens te beveiligen. Veilig internetbankieren en online betalen, beschermd door de geheel nieuwe Online Bankier- en Betaalbeveiliging module. Het is slechts één van de manieren die ESET Smart Security gebruikt om u elke dag veilig online te houden, met alles-in-een beveiliging inclusief Antivirus, Anti-Diefstal, Persoonlijke Firewall - en veel meer.
ESET Nod32 Antivirus Ontdek het internet met onze toonaangevende anti-malware oplossing. Ontworpen met een zo laag mogelijke systeembelasting, het is gebouwd op de legendarische NOD32 detectie technologie van ESET. Inclusief een speciale gamer modus waarmee u kunt spelen zonder onderbreking, plus Anti-Phishing om oplichters te blokkeren Verken de grote online wereld met een gerust hart Het internet is een spannende plek - wij willen u helpen om het te ervaren, door u de vrijheid te geven het zonder zorgen te verkennen. ESET NOD32 Antivirus biedt u recordbrekende en snelle anti-malware en anti-spyware bescherming, of u nu bezig bent met social media, surfen op het internet of gamen.
WebDesign Eset AntiVirus Klanten Teun
Beekkade 29  2182 JG Hillegom e: info@keurnetworks.nl f: 06 21 700 600