WordPress Website

Deze Website is gebouwd in WordPress.  Miljoenen mensen overal ter wereld maken inmiddels gebruik van WordPress.

IMG_3346 - kopie

Je eigen tekst

Zelf gemaakte foto’s

Je eigen Website

Door de vele nieuwe aanvragen kom ik helaas even niet toe aan mijn eigen website, maar aan de nieuwe wordt gewerkt!

Hier start jou Website

Heb je ook wel eens een poging gedaan om een Website te maken? Volgens de diverse TV reclames moet dat te doen zijn op een sombere zondagmiddag. Geloof me die sombere zondagmiddag gaat voorbij, maar de Website is er bij de meeste mensen nooit gekomen. Als je de software al begrijpt, komt het volgende probleem. Wat en hoe plaats je waar? Op welke manier ga je het duidelijk maken dat de bezoekers van jouw Website bij jou moeten zijn. 

Misschien is er in het verleden al eens een Website opgezet, maar mist hij nu net dat flitsende wat bij jou past.

Verspil geen kostbare tijd en maak een afspraak met mij, misschien kan ik je helpen.

Vragen? Opmerkingen?  stuur een mailtje. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Belang van een Website

Nog niet zo lang geleden was een Website niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar daar is in rap tempo een einde aangekomen. Nu zoekt bijna iedereen op internet. Onderschat daarom het belang van een Website niet.

Geen kennis met het opzetten of ontwerpen van een Website of geen tijd? Stuur mij dan een berichtje. Wellicht kan ik je helpen. Vanuit mijn kantoor thuis ontwerp ik Websites en Blogs. En dat is niet onopgemerkt gebleven.  

Website op maat

Als eerste een kennismakingsgesprek. wat voor bedrijf, vereniging, organisatie vertegenwoordig je. wat is je doelgroep en wat wil je bereiken. Hierna volgen het aanvragen en registeren van een domeinnaam. Content ( tekst en foto’s ) verzamelen en bewerken. Dan kan ik de Websites opzetten. Lees de gehele opzet in het venster hiernaast.

Het begint bij het zoeken en registreren van een Domeinnaam. Die laten we dan meteen registreren, samen met een Hosting pakket voor je Website. Beschikt je al over een domeinnaam dan kunnen we afhankelijk van het z.g. Hosting pakket kijken of deze geschikt is om WordPress er op te installeren.

Hierna is het bijna zover dat ik aan de slag kan. Belangrijk is dat ik beschik over Content ( teksten ) foto’s, en een logo enz. voor op de Website. Maar maak je daar niet druk om, dat bespreken we allemaal als het zover is. 

Met de teksten, foto’s enz. kan ik voorlopig aan de slag. Om inspiratie op te doen ben je dan voorlopig even van mij af. In deze fase zal ik bij mij op kantoor een paar opzetjes uitbroeden. Heb ik naar mijn idee een opzet die bij jou past meld ik me weer. Vaak bestaat dat eerste ontwerp uit de Homepage. In WordPress maak ik dan een Auteur account aan, zodat je gewoon thuis de bouw van je Website elk moment van de dag kan volgen.

Vragen? Opmerkingen?  stuur een mailtje. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Foto momentje

In ontwikkeling en Onderhoud

Aan de nieuwe Website inclusief het onderhoud voor René Fokkens wordt op dit moment gewerkt. René Fokkens komt uit Hoofddorp en staat bekend in de Haarlemmermeer en de Bollenstreek als vakbekwaam hovenier, stratenmaker en tuinontwerper.

Een hele nieuwe Website voor Schildersbedrijf van der Zaal uit Lisse staat in de steigers. Schildersbedrijf Van der Zaal is een gevestigde naam in Lisse en omstreken. Met een allround team schilders verrichten zij een mix aan schilderwerkzaamheden, van onderhoud tot en met het schilderwerk voor (kleinschalige) nieuwbouw.

En afgelopen week kreeg ik de opdracht een Webshop te koppelen aan de Website van PSI International.

Zij gingen je voor!

Van Fysio Hillegom kreeg ik de opdracht voor het ontwerpen en onderhouden van een nieuwe Website. Deze is inmiddels opgeleverd. 

Voor Marjo van Eerden en haar bedrijf Voet in Beweging is de Website opgeleverd en zorg ik voor het onderhoud. 

Het ontwerp en onderhoud voor de Website van Seijgraaf is goedgekeurd en staat live.

Voor Garage Turnhout is de Website opgeleverd en in onderhoud. 

Ook de Molen van Sassenheim heeft mij opdracht gegeven een nieuwe Website te ontwerpen en te onderhouden. Deze site in inmiddels opgeleverd. Compleet met ingebouwde agenda.

Bij Bouwbedrijf Bollenstreek werken zeer vakbekwame mensen die ik met gerust hart kan aanbevelen voor u nieuwbouw of het verbouwen van uw woning bedrijf enz. Tevens doen zij heel veel aan interieurontwerp en maken dit in eigen werkplaats. Deze Website is voor een groot deel klaar maar moet nog even worden bij geschaafd.

Voor Assendelft en Misset is een nieuwe Website ontworpen en opgezet. Ik zorg daar tevens voor het onderhoud.

Robert Willem van Caspers toegangstechniek heeft mij gevraagd zijn Website te ontwerpen en bij te houden. in november ben ik daarmee begonnen. Begin 2022 gaan we van start met een compleet nieuwe Website voor Paarden rusthuis van der Weijden.

Ook Opgeleverd

PSI International uit Noordwijkerhout heeft mij benaderd om een Website te ontwikkelen. Ook deze is inmiddels opgeleverd. Er wordt gewerkt aan een bestelmogelijkheid voor de artikelen die dit bedrijf verkoopt. Deze Website is uitgerust met een talenmodule en is hierdoor ook in het Engels te lezen.

Samen met Denise van der Zande zijn Kunstuitleen Bollenstreek en Kunst Webshop tot stand gekomen. Beide Website(s) moet je gewoon een keer bezoeken. 

MET Anne-Marie is een Website voor een speciale doelgroep.
We leven in een hectische wereld waarin kinderen veel prikkels op zich af Berichtenkrijgen. Daardoor kunnen ze overprikkeld raken, stress ervaren, gaan piekeren en bijvoorbeeld slecht slapen.
Door middel van tekenen en massage helpt MET Anne-Marie kinderen op een laagdrempelige manier uit hun hoofd te komen. Tekenen is een veilig middel om je te uiten.

Op mijn eigen Websites probeer ik mensen enthousiast te maken. Ik maak veelal gebruik van eigen foto’s, met hier en daar een verhaaltje. Zo wil ik laten zien wat er kan met WordPress.

Wat vinden mijn Klanten

Een website die mij aan het werk houdt!

Rated 5 out of 5

Door goed overleg en een uitstekende samenwerking met Teun is onze verouderde website weer up to date, veilig en bestendig voor de toekomst en kansloos en deprimerend voor hackers.

De vragen die klanten insturen via de website komen keurig in onze mailbox en heel vaak komen daar werkelijk opdrachten uit. Doel bereikt, dank zij het heldere, no nonsense denkwerk van Teun!

Rob de Groot - Amerstudio film en video digitaal

Prachtig resultaat en zo trots op de website!

Rated 5 out of 5

Een eigen website stond al lang op mijn lijstje. Het enige wat ik met het maken van mijn eigen website voor elkaar kreeg was pure frustratie omdat het niet lukte. Ik kwam bij Teun terecht en ik heb nu een prachtige website. Teun heeft zelf leuke ideeën en gelukkig veel geduld als ik weer een tekst aanpassing had. Als ik dit van te voren had geweten was ik meteen naar Teun gegaan en had niet met de last van een website om mijn schouders blijven lopen.

Anne - Marie

Goede samenwerking tussen Keurnetworks en molenstichting

Rated 5 out of 5

We waren toe aan een nieuwe website en kwamen bij Teun uit over en weer gepraat is er niet bij hij begreep gelijk wat de bedoeling was. Hierdoor een zeer professioneel website gekregen. Één aanrader.

Fons van der Elst

Goede samenwerking en mee denken

Rated 5 out of 5

Bij de start van mijn praktijk heeft Teun de website voor mij gemaakt. Tussendoor in goed overleg diverse aanpasssingen gedaan waardoor ik nu helemaal tevreden ben. Teun staat open voor overleg en denkt mee over oplossingen. Zeer tevreden dus. www.voetinbeweging.nl

Marjo van Eerden

Fijne samenwerking tussen Keurnetworks en PSI International

Rated 5 out of 5

Vanaf de eerste kennismaking ging alles gesmeerd. Teun begreep wat we wilden en is gestart met de opzet van onze website. Met geringe opmerkingen van onze kant ging Teun aan het werk en nooit viel het tegen. Het resultaat zijn we dan ook erg trots op. We blijven in beweging en houden samen de website www.psibvinternational.nl actueel.

Cees Paauwe

Persoonlijke benadering

Rated 4 out of 5

Keurnetworks heeft gekozen voor een persoonlijke benadering van zijn klanten. Wij vinden deze benadering heel prettig, als MKB onderneming. Verder geeft Teun eenvoudige toelichting op ingewikkelde IT onderdelen, zodat wij ook enig begrip kunnen hebben van wat er op IT gebied in ons bedrijf gebeurd.

Hans Misset

Teun, we kennen je al heel lang

Rated 5 out of 5

Al heel veel jaren staat Teun ons bij met onze IT zaken en dat gaat perfect. Kennis van de materie, kennis van ons bedrijf en hoe wij er in zitten, snelle respons en dat betekent voor ons een zeer goede match. Onze websites houdt Teun bij en dat loopt altijd goed. Aanbevelenswaardig.

Ron de Graaff