WordPress Website

Deze Website is gebouwd in WordPress.  Miljoenen mensen overal ter wereld maken inmiddels gebruik van WordPress.

Hier start van jouw Website. 

Heb je ook wel eens een poging gedaan om een Website te maken? Volgens de diverse TV reclames moet dat te doen zijn op een sombere zondagmiddag. Geloof me die sombere zondagmiddag gaat voorbij, maar de Website is er bij de meeste mensen nooit gekomen. Als je de software al begrijpt, komt het volgende probleem. Wat en hoe plaats je waar? Op welke manier ga je het duidelijk maken dat de bezoekers van jouw Website bij jou moeten zijn. 

Misschien is er in het verleden al eens een Website opgezet, maar mist hij nu net dat flitsende wat bij jou past.

Verspil geen kostbare tijd en maak een afspraak met mij, misschien kan ik je helpen.

Vragen? Opmerkingen?  stuur een mailtje. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Belang van een Website

Nog niet zo lang geleden was een Website niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar daar is in rap tempo een einde aangekomen. Nu zoekt bijna iedereen op internet. Onderschat daarom het belang van een Website niet.

Geen kennis met het opzetten of ontwerpen van een Website of geen tijd? Stuur mij dan een berichtje. Wellicht kan ik je helpen. Vanuit mijn kantoor thuis ontwerp ik Websites en Blogs. En dat is niet onopgemerkt gebleven.  

Website op maat

Het begint bij het zoeken en registreren van een Domeinnaam. Die laten we dan meteen registreren, samen met een Hosting pakket voor je Website. Beschikt je al over een domeinnaam dan kunnen we afhankelijk van het z.g. Hosting pakket kijken of deze geschikt is om WordPress er op te installeren.

Hierna is het bijna zover dat ik aan de slag kan. Belangrijk is dat ik beschik over Content ( teksten ) foto’s, en een logo enz. voor op de Website. Maar maak je daar niet druk om, dat bespreken we allemaal als het zover is. 

Met de teksten, foto’s enz. kan ik voorlopig aan de slag. Om inspiratie op te doen ben je dan voorlopig even van mij af. In deze fase zal ik bij mij op kantoor een paar opzetjes uitbroeden. Heb ik naar mijn idee een opzet die bij jou past meld ik me weer. Vaak bestaat dat eerste ontwerp uit de Homepage. In WordPress maak ik dan een Auteur account aan, zodat je gewoon thuis de bouw van je Website elk moment van de dag kan volgen.

Assendelft en Misset
Garage Turnhout
Bouwbedrijf Bollenstreek
Seijgraaf
IHC Consultancy
Rene Fokkens

Transportbedrijf Boterbloem
Beekkade
Fysio Hillegom
Voet in beweging
De molen van Sassenheim
Tandarts praktijk Hoofdstraat
PSI Flow Technics
Met Anne Marie

Whate Else !!

Van Fysio Hillegom kreeg ik de opdracht voor het ontwerpen en onderhouden van een  nieuwe Website. Deze is inmiddels opgeleverd. Voor Marion van Eerden en haar bedrijf Voet in Beweging is de Website opgeleverd en ik zorg voor het onderhoud. 

Het ontwerp en onderhoud voor de Website van Seijgraaf is goedgekeurd en staat live. Voor Garage Turnhout is de Website ook opgeleverd en heb ik in onderhoud. 

Ook de Molen van Sassenheim heeft mij opdracht gegeven een nieuwe Website te ontwerpen en te onderhouden. Deze site in inmiddels opgeleverd.
Bij Bouwbedrijf Bollenstreek werken zeer vakbekwame mensen die ik met gerust hart kan aanbevelen, voor u nieuwbouw of het verbouwen van uw woning bedrijf enz. tevens doen zij heel veel aan interieur ontwerp en maken dit in eigen werkplaats. Deze Website is voor een groot deel klaar maar moet nog even worden bij geschaafd. Voor Assendelft en Misset is een nieuwe Website ontworpen en opgezet, ik zorg daar  tevens voor het onderhoud.

Samen met Denise van der Zande zijn Kunstuitleen Bollenstreek en Kunst Webshop tot stand gekomen. Beide Website(s) moet je gewoon een keer bezoeken. 

Op deze mijn eigen Websites probeer ik mensen enthousiast te maken. Ik maak veelal gebruik van eigen foto’s, met hier en daar een verhaaltje. Zo wil ik laten zien wat er kan met WordPress.

Een nieuwe Website inclusief het onderhoud is in ontwikkeling voor René Fokkens hij komt uit Hoofddorp en staat bekend in de Haarlemmermeer en de Bollenstreek als vakbekwaam hovenier, en tuinontwerper.

Een hele nieuwe Website voor Schildersbedrijf van der Zaal uit Lisse staat in de steigers. Schildersbedrijf Van der Zaal is een gevestigde naam in Lisse en omstreken. Met een all round team schilders verrichten zij een mix aan schilderwerkzaamheden: van onderhoud tot en met het schilderwerk voor (kleinschalige) nieuwbouw.

Tekenen is een veilig middel om je te uiten.

 

Dit zeggen mijn klanten.

Goede samenwerking en mee denken

Rated 5 out of 5
16 juni 2021

Bij de start van mijn praktijk heeft Teun de website voor mij gemaakt. Tussendoor in goed overleg diverse aanpasssingen gedaan waardoor ik nu helemaal tevreden ben. Teun staat open voor overleg en denkt mee over oplossingen. Zeer tevreden dus. www.voetinbeweging.nl

Marjovan Eerden

Goede samenwerking tussen Keurmetworks en molenstichting

Rated 5 out of 5
16 juni 2021

We waren toe aan een nieuwe website en kwamen bij Teun uit over en weer gepraat is er niet bij hij begreep gelijk wat de bedoeling was. Hierdoor een zeer professioneel website gekregen. Één aanrader.

Fons van der Elst
Secretaris De Molen van Sassenheim

Fons van der Elst

Prachtig resultaat en zo trots op de website!

Rated 5 out of 5
15 juni 2021

Een eigen website stond al lang op mijn lijstje. Het enige wat ik met het maken van mijn eigen website voor elkaar kreeg was pure frustratie omdat het niet lukte. Ik kwam bij Teun terecht en ik heb nu een prachtige website. Teun heeft zelf leuke ideeën en gelukkig veel geduld als ik weer een tekst aanpassing had. Als ik dit van te voren had geweten was ik meteen naar Teun gegaan en had niet met de last van een website om mijn schouders blijven lopen.

Anne - Marie