WordPress Website

Deze Website is gebouwd in WordPress.  Miljoenen mensen overal ter wereld maken inmiddels gebruik van WordPress.

Open de poort naar jou Website. 

Heb je ook wel eens een poging gedaan om een Website te maken. Volgens de diverse TV reclames moet dat te doen zijn op een sombere zondagmiddag. Geloof me die sombere zondagmiddag gaat voorbij, maar de Website is er bij de meeste mensen nooit gekomen. Als je de software al begrijpt, komt het volgende probleem. Wat en hoe plaats je waar? Op welke manier ga je het duidelijk maken dat de bezoekers van jou Website bij jou moeten zijn. 

Misschien is er in het verleden al eens een Website opgezet, maar mist hij nu net dat flitsende wat bij jou past.

Verspil geen kostbare tijd en maak een afspraak met mij, misschien kan ik je helpen.

Vragen? Opmerkingen?  stuur een mailtje. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hier start jou Website

Nog niet zo lang geleden was een Website niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar daar is in rap tempo een einde aangekomen. Nu zoekt bijna iedereen op internet. Daarom onderschat het belang van een Website niet.

Geen kennis met het opzetten ontwerpen van een Website of geen tijd, stuur mij dan een berichtje wellicht kan ik je helpen. Vanuit mijn kantoor thuis ontwerp ik in Websites en Blogs. En dat is niet onopgemerkt gebleven.  

Website op maat

Het begint bij het zoeken en registreren van een Domeinnaam. Die laten we dan meteen registreren, samen met een Hosting pakket voor je Website. Beschikt je al over een domeinnaam dan kunnen we afhankelijk van het z.g. Hosting pakket kijken of deze geschikt is om WordPress er op te installeren.

Hierna is het bijna zover dat ik aan de slag kan. Belangrijk is dat ik beschik over Content ( teksten ) foto’s, en een logo enz. voor op de Website. Maar maak je daar niet druk om, dat bespreken we allemaal als het zover is. 

Met de teksten, foto’s enz. kan ik voorlopig aan de slag. Om inspiratie op te doen bent je dan voorlopig even van mij af. In deze fase zal ik bij mij op kantoor een paar opzetjes uitbroeden. Heb ik naar mij idee een opzet die bij jou past meld ik me weer. Vaak bestaat dat eerste ontwerp uit de Homepage. In WordPress maak ik dan een Auteur account aan, zodat je gewoon thuis de bouw van je Website elk moment van de dag kan volgen.

Assendelft en Misset
Garage Turnhout
Bouwbedrijf Bollenstreek
Seijgraaf
IHC Consultancy
Rene Fokkens

Transportbedrijf Boterbloem
EHBE Bollenstreek
Beekkade
Fysio Hillegom
Voet in beweging
De molen van Sassenheim
Tandarts praktijk Hoofdstraat
PSI Flow Technics

Dit zeggen mijn klanten.

Dit wordt nog ingevuld
Product Manager