Stil zitten!  Niks voor mij

Mijn naam is Teun Kulk, meer dan 30 jaar terug opende ik mijn eerste computer speciaalzaak Kall-Tronics. Dat was in de Meestraat in Hillegom, het hart van de Bollenstreek.

Na een aantal verhuizingen is de zaak omgedoopt in Lokaltronics. Op het hoogte punt waren daar ongeveer 15 mensen werkzaam.

In 2008 vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en startte met Keurnetworks. Niet zo groot en meer persoonlijke. Nog steeds help een aantal vaste relaties van mij met de kantoor automatisering.

Twee jaar terug ben ik het rustiger aan gaan doen, ( dacht ik ) en probeerde meer tijd vrij te maken voor de FUN dingen. Dingen waar geen druk meer achter staat, en waar ik mij zelf lekker in kan uitleven. Vanuit mijn eigen kantoor thuis ben ik me bezig gaan houden met het ontwerpen in WordPress van o.a. Websites. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Ik ben autodidact en niet zoals vele dat pretenderen afgestudeerde een Webdesigner ( als dat al bestaat ) maar gewoon iemand die veel bezig is met WordPress. En graag mensen helpt.

Diverse mensen heb ik inmiddels kunnen helpen met vragen m.b.t. de werking van WordPress.
Dat heeft er ook in geresulteerd dat er voor mij een aantal leuke projecten / opdrachten uit zijn gekomen.  Op mijn website komt u diverse van mijn ontwerpen tegen.

This is the heading

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

This is the heading

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here