Portfolio
Under Construction

Created bij Keurnetworks Webdesig 

Website op maat

Fysio Hillegom heeft opdracht gegeven voor het ontwerpen  en onderhouden van een  nieuwe Website. Deze is opgeleverd. Voor Marion van Eerden en haar bedrijf Voet in Beweging  is de Website opgeleverd en ik zorg voor het onderhoud. 

Het ontwerp en onderhoud voor de Website van Seijgraaf is goedgekeurd en de website is inmiddels live. Voor Garage Turnhout is de Website ook opgeleverd en heb ik in onderhoud. 
Ook de molen van Sassenheim heeft mij opdrachtgegeven een nieuwe Website te maken en te onderhouden. Deze site in inmiddels opgeleverd. Bouwbedrijf Bollenstreek zeer vakbekwame mensen die ik met gerust hart kan aanbevelen, voor u nieuwbouw of het verbouwen van uw woning bedrijf enz. tevens doen zij heel veel aan interieur ontwerp en maken dit in eigen werkplaats. Deze Website is voor een groot deel klaar maar moet nog even worden bij geschaafd. Opdracht voor Assendelft en Misset is een nieuwe Website opgezet, en hebben deze tevens in onderhoud. 

En samen met Denise van der Zande zijn kunstuitleen Bollenstreek en Kunst webshop tot stand gekomen.

Op deze ( mijn eigen ) Website(s) probeer ik mensen enthousiast te maken. Ik maak veelal gebruik van eigen foto’s, met hier en daar een verhaaltje. Zo wil ik laten zien wat er kan met WordPress.

Een nieuwe Website inclusief het onderhoud is in ontwikkeling voor René Fokkens hij komt uit Hoofddorp en staat bekend in de Haarlemmermeer en de Bollenstreek als vakbekwaam hovenier, en tuinontwerper. Een hele nieuwe Website voor PSI Flow Technics, experts, in beregening van kassen, landerijen en akkers. Deze wordt op dit moment gebouwd en KNW Web Design zorgt ook voor het onderhoud. Voor Tandarts Praktijk Hoofdstraat in Sassenheim wordt op dit moment een nieuwe Website ontworpen. Een tijdelijke Website staat op dit moment live.

Assendelft en Misset
Garage Turnhout
Bouwbedrijf Bollenstreek
Seijgraaf
IHC Consultancy
Rene Fokkens

Transportbedrijf Boterbloem
Beekkade
Fysio Hillegom
Voet in beweging
De molen van Sassenheim
Tandarts praktijk Hoofdstraat
PSI Flow Technics
Met Anne Marie