Portfolio

Luxe probleem

Door de vele aanvragen om te helpen bij het opzetten  / ontwerpen en onderhouden van diverse Websites, staat mijn eigen Website even geparkeerd. Hier ga ik binnenkort weer mee aan de slag. Op mijn site wil ik laten zien wat er zoals mogelijk is met WordPress, ik gebruik ter illustratie foto’s die ik veelal zelf heb gemaakt, aangevuld met een stukje tekst.

Ik ben volledig autodidact en niet zoals vele dat pretenderen een afgestudeerde Webdesigner (als dat al bestaat) maar gewoon iemand die veel bezig is met WordPress. En graag mensen helpt.

Diverse mensen / bedrijven heb ik inmiddels kunnen helpen met vragen m.b.t. de werking van WordPress.
Dat heeft er ook in geresulteerd dat er voor mij een aantal leuke projecten / opdrachten uit zijn gekomen.
Hier een aantal Websites / blogs door mij ontworpen, opgeleverd en onderhoud.

Zij gingen je voor !!

Fysio Hillegom heeft opdracht gegeven voor het ontwerpen  en onderhouden van een  nieuwe Website. Deze is opgeleverd. Voor Marion van Eerden en haar bedrijf Voet in Beweging  is de Website opgeleverd en ik zorg voor het onderhoud. 

Het ontwerp en onderhoud voor de Website van Seijgraaf is goedgekeurd en de website is inmiddels live. Voor Garage Turnhout is de Website ook opgeleverd en heb ik in onderhoud. 
Ook de molen van Sassenheim heeft mij opdrachtgegeven een nieuwe Website te maken en te onderhouden. Deze site in inmiddels opgeleverd. Bouwbedrijf Bollenstreek zeer vakbekwame mensen die ik met gerust hart kan aanbevelen, voor u nieuwbouw of het verbouwen van uw woning bedrijf enz. tevens doen zij heel veel aan interieur ontwerp en maken dit in eigen werkplaats. Deze Website is voor een groot deel klaar maar moet nog even worden bij geschaafd. Opdracht voor Assendelft en Misset is een nieuwe Website opgezet, en hebben deze tevens in onderhoud. 

En samen met Denise van der Zande zijn kunstuitleen Bollenstreek en Kunst webshop tot stand gekomen.

Op deze ( mijn eigen ) Website(s) probeer ik mensen enthousiast te maken. Ik maak veelal gebruik van eigen foto’s, met hier en daar een verhaaltje. Zo wil ik laten zien wat er kan met WordPress.

In ontwikkeling en onderhoud

Een nieuwe Website inclusief het onderhoud is in ontwikkeling voor René Fokkens hij komt uit Hoofddorp en staat bekend in de Haarlemmermeer en de Bollenstreek als vakbekwaam hovenier, en tuinontwerper. Een hele nieuwe Website voor PSI Flow Technics, experts, in beregening van kassen, landerijen en akkers. Deze wordt op dit moment gebouwd en KNW Web Design zorgt ook voor het onderhoud. Voor Tandarts Praktijk Hoofdstraat in Sassenheim wordt op dit moment een nieuwe Website ontworpen. Een tijdelijke Website staat op dit moment live.

Vlinder
©Keurnetworks Webdesign
Lelie
©Keurnetworks Webdesign
Hortensia
©Keurnetworks Webdesign