Wat vinden mijn Klanten

Prachtig resultaat en zo trots op de website!

Rated 5 out of 5
oktober 27, 2021

Een eigen website stond al lang op mijn lijstje. Het enige wat ik met het maken van mijn eigen website voor elkaar kreeg was pure frustratie omdat het niet lukte. Ik kwam bij Teun terecht en ik heb nu een prachtige website. Teun heeft zelf leuke ideeën en gelukkig veel geduld als ik weer een tekst aanpassing had. Als ik dit van te voren had geweten was ik meteen naar Teun gegaan en had niet met de last van een website om mijn schouders blijven lopen.

Anne - Marie

Goede samenwerking tussen Keurnetworks en molenstichting

Rated 5 out of 5
oktober 27, 2021

We waren toe aan een nieuwe website en kwamen bij Teun uit over en weer gepraat is er niet bij hij begreep gelijk wat de bedoeling was. Hierdoor een zeer professioneel website gekregen. Één aanrader.

Fons van der Elst

Goede samenwerking en mee denken

Rated 5 out of 5
oktober 27, 2021

Bij de start van mijn praktijk heeft Teun de website voor mij gemaakt. Tussendoor in goed overleg diverse aanpasssingen gedaan waardoor ik nu helemaal tevreden ben. Teun staat open voor overleg en denkt mee over oplossingen. Zeer tevreden dus. www.voetinbeweging.nl

Marjo van Eerden

Fijne samenwerking tussen Keurnetworks en PSI International

Rated 5 out of 5
oktober 27, 2021

Vanaf de eerste kennismaking ging alles gesmeerd. Teun begreep wat we wilden en is gestart met de opzet van onze website. Met geringe opmerkingen van onze kant ging Teun aan het werk en nooit viel het tegen. Het resultaat zijn we dan ook erg trots op. We blijven in beweging en houden samen de website www.psibvinternational.nl actueel.

Cees Paauwe

Persoonlijke benadering

Rated 4 out of 5
oktober 27, 2021

Keurnetworks heeft gekozen voor een persoonlijke benadering van zijn klanten. Wij vinden deze benadering heel prettig, als MKB onderneming. Verder geeft Teun eenvoudige toelichting op ingewikkelde IT onderdelen, zodat wij ook enig begrip kunnen hebben van wat er op IT gebied in ons bedrijf gebeurd.

Hans Misset

Teun, we kennen je al heel lang

Rated 5 out of 5
oktober 26, 2021

Al heel veel jaren staat Teun ons bij met onze IT zaken en dat gaat perfect. Kennis van de materie, kennis van ons bedrijf en hoe wij er in zitten, snelle respons en dat betekent voor ons een zeer goede match. Onze websites houdt Teun bij en dat loopt altijd goed. Aanbevelenswaardig.

Ron de Graaff