Seijgraaf Website weer actief en opgefrist

De website van Seijgraaf is klaar en staat sinds kort live.

Seijgraaf BV

Seijgraaf BV is opgericht in 1985. In de periode 1985-2020 zijn er veel veranderingen geweest. De Wet Tarieven Gezondheidszorg is de Wet Marktordening Gezondheidszorg geworden, de Ziekenfondswet werd omgezet in de Zorgverzekeringswet, de AWBZ werd WLZ, de Ziekenfondsraad werd CVZ om vervolgens Zorginstituut Nederland te worden, koepels van zorgverzekeraars KLOZ/KPZ/VNZ kwamen samen in ZN, Zorgverzekeraars Nederland. En nog heel veel meer veranderingen in de afgelopen 35 jaar, maar Seijgraaf bleef Seijgraaf.

Markttoegang voor genees- en medische hulpmiddelen, daar zijn wij in gespecialiseerd. Voor de Nederlandse markt, maar ook voor andere markten. Via IHC Switzerland doen wij internationale markttoegang. En Maxinsight maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze markttoegang advies te krijgen voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Met Alpscapes werken wij aan een project op het gebied van AI en patenten om beter in beeld te krijgen wat er de komende jaren qua producten en diensten de markt op gaat komen. Van belang om te weten bij nieuwe initiatieven en te overwegen investeringen.

Inmiddels meer dan 700 unieke klanten gehad of nog mee aan het werk. Het aantal projecten wat we hebben gedaan voor deze klanten is inmiddels niet meer te tellen.