Voet in beweging

Welkom bij Voet in Beweging

“Ik geloof in het oplossen van de oorzaak en niet in het behandelen van de klacht”.

Al vele jaren werk ik als fysiotherapeut. Ik heb ontdekt dat ik niet meer bezig wil zijn met het behandelen van klachten, maar het structureel oplossen ervan.
Voor mij is ieder mens uniek en verdient een op maat gemaakte behandeling.

In de gebruikelijke  behandelmethodes kijkt men meestal alleen naar de plaats van de klacht. Steeds meer ervaar ik dat de medische wereld gericht is op het herstellen van een klacht en niet op zoek gaat naar de echte oorzaak. Dit is als het afplakken van een brandend waarschuwingslampje in de auto zonder uit te zoeken waarom deze is gaan branden. Zo is het ook met het behandelen van een lokale klacht. Als de oorzaak elders in het lichaam is , zal zo’n behandeling geen of slechts tijdelijk resultaat geven.  

Bezoek de website.
www.voetinbeweging.nl